Broadridge Residence

MAIN BATHROOM

We were engaged to transform a dilapidated laundry into a functional family bathroom. The laundry was relocated to a move convenient location within the home which allowed us to start afresh.

We removed the separate toilet which allowed us to increase the floorspace of the room. It was important to our homeowners that they had the ability to easily bathe their young children. Because of this, we designed the bathroom to have both a spacious bath and walk in shower.The toilet is tucked beside the custom-made vanity unit. Overhead we’ve created a wall-to-wall storage unit with mirror faced doors.

On the external wall we’ve installed a translucent glass highlight window. Perfectly situated above the shower and toilet. It has the ability to open for natural ventilation.

The colour palette is a contemporary mix of warm greys, whites, light timber and black accents.

Interior Design: Birdblack Design
Build: Seacliff Constructions
Photography: The Palm Co
Videography: PipeWolf Media

< BACK TO BATHROOM DESIGN